Get Shredded Challenge

(2 vásárlói értékelés)

35 000 Ft

Bővebben a Get Shredded programról a Programjaim menüpont alatt olvashatsz!

Kategória:

Get Shredded Challenge termékről 2 értékelés

 1. Kiss Evelin

  Hihetetlen profizmussal összeállított program!!!

  Az edzésterv messze felülmúlja a haladó edzéstervet. Sok embertől vettem már programot, sok edzővel dolgoztam, de ezt nem lehet egyikhez sem hasonlitani. Extra gyakorlatok, pörgés, kreativitás….halálosan kemény és izzasztó edzések még a profiknak is!

  Az étrend nagyon jól óssze van állitva. Változatos és tartható.

  Csilláékat a program alatt bármikor eltudtuk érni és nagyon segítőkészek voltak. Profik!

  Az eddigi legjobb döntés az életemben, hogy belevágtam a programba. ❤

 2. Nóri

  Edzőként vágtam bele a programba,hogy magamnak is találjak egy kis plusz motivációt. Egy nagyon profin összeállított, változatos gyakorlatokkal és edzéstechnikákkal teli edzéstervet, a sok-sok isteni receptnek köszönhetően könnyedén tartható étrendet, és egy motiváló, támogató csapatot kaptam 5 hétre. Nem csak a nagyon jól összerakott programmal, de az eredményekkel is nagyon elégedett voltam. Nagyon sok pluszt ad az egészhez, hogy ez nem csak pár letölthető dokumentumot jelent, hanem valódi segítséget. Csilláék végig “fogták a kezünket”, és szinte azonnal bármilyen kérdésünkre készségesen válaszoltak.

  Mindenkinek ajánlom, aki valami izgalmasabbra vágyik, szeret picit meghalni minden edzésen, finomakat enni és ezzel együtt hétről-hétre látni az eredményeket a tükörben. 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük