Myprotein Rendelés

Indítsd a weboldalamról a Myprotein rendelést, így részesülhettek az én kedvezményemben! Ráadásul, ha a fizetésnél a kuponkódhoz beírjátok a nevemet (CSILLA), további –30 százalék kedvezmény jár a rendelés teljes összegéből! 

Sajnos rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Ennek kompenzálása céljából jelentek meg az 1980-as években a piacon a táplálék-kiegészítők, méghozzá kezdetben pezsgőtabletták formájában. Ezek főként ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaztak a napi javasolt fogyasztási mennyiségben. A felhasznált hatóanyagok köre azonban folyamatosan bővül.

A táplálék-kiegészítők olyan kiegészítők, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk a rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét. A táplálék-kiegészítők neve is mutatja, hogy ezek kiegészítők, azaz nem pótolják a táplálkozást. A sportolók azért használják, mert azok valamilyen módon a sporteredményeiket közvetetten, vagy közvetlenül javítják. Ide tartoznak a vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, növényi kivonatok stb.

Egyre több olyan sportban is alkalmaznak azonban már egyes táplálék-kiegészítőket, melyek köszönőviszonyban sincsenek a súlyzós edzéssel. Legyen az foci, küzdősport, vagy kerékpározás, minden sporthoz meg lehet találni a hozzá leginkább passzoló étrendkiegészítőt.

Fehérje/por/ – a legfontosabb táplálék-kiegészítő

A megfelelő fehérjebevitel az izomnövekedés céljából, és diéta idején az izomtömeg megőrzése céljából. Dolgozhatsz akármilyen keményen az edzőteremben, ha nem eszel elég fehérjét, nem fognak jönni az eredmények. Ezért erősen javasolt minden edzés után azonnal elfogyasztani egy fehérjeturmixot. Imádni szokták, hiszen isteni finom.

BCAA

A fehérjeporok mellett az „elágazó láncú aminosavak”, röviden a BCAA ( és a glutamin ) a legkeresettebb étrend-kiegészítő a sportolók között. A megfelelő arányban álló BCAA a legfontosabb kiegészítő kell, hogy legyen a táplálkozásodban, akár komolyan gondolod a sportot, akár csak kedvtelésből űzöd.

A BCAA túlnyomó része a testedet alkotó fehérjék illetve szövetek felépítéséhez használódik fel, tehát a testszövetek felépítéséhez nélkülözhetetlen. Ezek főképpen az izomzatod és a szerveid. (Az izomzatod 35%-a áll BCAA aminosavakból.)

A BCAA is nagyon nagy népszerűségnek örvend a finom íze miatt, amit edzés során tudsz fogyasztani ital formájában (vagy edzés előtt kapszula formájában).

L-Glutamin

A glutamin szintén egy aminosav. A glutamin azonban nem csupán egy az aminosavak között, de az izomzatban a legnagyobb koncentrációban található meg mind közül:

  • növeli a fehérje szintézist (vagyis a fehérje beépülését)
  • növeli a nitrogén visszatartást
  • csökkenti az izomleépülést
  • csökkenti a regenerációs időt
  • javítja az immunfunkciókat, vagyis erősíti az immunrendszert

Mindemellett a vitaminok, ásványi anyagok bevitele is elengedhetetlen az egészséges életmódban. Ezek megválogatása rengeteg faktortól függ, de általánosságban felsorolva: C-vitamin, D-vitamin, multivitamin (Active woman vagy Alpha men a Myproteinen), omega3, króm, cink és a szelén az, amiket javasolni szoktam.

Ne feledkezzünk meg az L-carnitin és a zsírégető (Thermopure) fontosságáról sem, célnak megfelelően, illetve a különféle edzés előtti formulákról.

Miért jó a Myprotein?

minőség, óriási választék, megfizethetőség, tökéletes ár-érték arány, állandó óriás akciók (kuponkódok)

A Myprotein egy feltörekvő táplálék-kiegészítő márkaként indult az Egyesült Királyságban, és rövid idő alatt Európa #1 márkájává vált. Jelenleg éppen az USA-ban és más kontinenseken is terjeszkedik azzal az egyszerű céllal, hogy 2020-ra a világ legnagyobb sport-kiegészítő márkájává váljon.

A Myprotein célja a legmagasabb minőségű termékek biztosítása a lehető legalacsonyabb árakon. A termékek több, mint 80%-a saját gyártósoron készül, valamint a csomagolás és címkézés is.