Rólam mondták

“Rendkívül pozitív személyiség, tele energiával és lelkesedéssel, és az órák is nagyon jó hangulatban telnek.”

L. Kriszti

“Azért választottam őt, mert nagyon szimpatikus, aranyos, pozitív
volt, ami elengedhetetlen a jó eredmények eléréséhez.”

Sz. Vivi

“Nagyon jó kis csapat vagyunk,a nap minden percében érzem,hogy nem vagyok egyedül a felkészülésben,és legalább annyira akarják,hogy a legjobbat hozzam ki magamból,mint én!”

V. Kata (versenyző)

“A kezdetektől úgy érzem, hogy soha nem vagyok egyedül, bármikor és bármilyen kérdésre választ kapok.”

R. Tímea (versenyző)

“Köszönöm szépen a segìtséget, Csilla! Sikerült 9 kg-ot fogynom 4 hét alatt. Nagyon örülök!”

F. Szandra

“A mai reggeli mérésnél 56.9 kg vagyok. Ez a 36. napom és 62,5 kg-ròl indultunk. Nagyon örülök!! Nagyon boldog vagyok, hogy minden cuccom újra rám jön. Köszönöm Neked!”

G. Rita (Németország)

“Tudtam hogy JÓ HELYEN vagyok, megfelelő szakmai tudás és tapasztalat van a kezükbe. 0-24-ben itt vannak nekünk, és segítenek minket!”

Sz. Krisztina (versenyző)

“Szeretem hogy vicces , de mellette követel is. És ami nekem sokat jelent, hogy látom rajta, hogy figyel rám edzés közben.”

K. Niki

“Úgy érzem a Vele való edzés megsokszorozza az edzéseim hatékonyságát, hiszen ha egy húzós nap utàn edzünk együtt, akkor is kihozza belőlem a maximumot.”

D. Dorina

“Csillát egy szintén testépítéssel foglalkozó ismerősöm ajánlotta, így kerültem hozzá. 3 hónapja járok hozzá, ezidő alatt 4-kg tól szabadultam meg, a diétáját betartva”

T. Edina

“A nagyon kemény, viszont élvezetes edzések mellett rengeteg pozitìv dolog ragad rám, és amellett, hogy fizikálisan folyamatosan fejlődök és csiszolòdok, a mindennapjaimra is nagy hatással van a pozitivizmusa.”

I. Vivien

“Olyan dolgokat csinálok meg vele, amiről nem hittem, hogy képes vagyok rá, sokszor úgy érzem, ha nélküle megyek a terembe, annak nincs is értelme. Csilla teljesen addiktív, eredetileg egy-két hónapot terveztem vele, de lassan egy éve járok hozzá edzeni.”

R. Barbi

“Sokkal jobban érzem magam a bőrömben az Ő segítsége által amit hálásan köszönök neki! NEKED Csilla!”

Sz. Eszter

“A közérzetem sokkal jobb lett, egészségesebbnek érzem magam. Ráadásul látom magamon a változást, ami az önbizalmamnak is jót tett!”

B. Zsófi