Budapesti éveim alatt, miután be kellett fejeznem a táncot a szülőfalumban, elkezdtem aerobic, majd kangoo órákra járni rendszeresen. Hamarosan pedig a fitnesz terem szerelmese lettem.

Kezdetben sosem diétáztam, egészen addig, amíg 2014-ben Győrbe nem költöztem, s megismerkedtem Salamon Dia legjobb barátnőmmel (IFBB profi világbajnok versenyző). Az ő sikereit látva kezdett el foglalkoztatni a versenyzés.
2014 márciusában felkerestem edzőmet és mesteremet, Lakatos Mihály Múmiát, a többszörös nemzetközi-és világbajnok edzőmet, aki látva genetikai adottságaimat, azonnal támogatott, és elkezdtük a közös munkát.
2014 áprilisában (1 hónap kőkemény diéta után!) máris elértem a színpadi formámat.

Életem első versenyéről (Szerbia) azonnal aranyéremmel sikerült hazatérnem. Ezután egymást követték a versenyeim. Első szezonban szereztem aranyat, ezüstöt és bronzot is.

Az első szezonom legkiemelkedőbb eredményei közt említeném meg az Ausztria Nemzetközi Kupán elért 2. helyemet, valamint a budaőrsi WBPF Grand Prix világkupán szerzett 3. helyemet.Az ezt követő szezonom a 2015 tavaszi szezon volt, amikor is már sokkal érettebb izomzattal sikerült színpadra állnom. Jelentős izomtömeg növekedés miatt kategóriát kellett váltanom: ekkor kezdtem el a sportmodell kategóriában megmérettetni magam. (fitnesz modell: nőiesebb, vékonyabb alak, kisebb izomtömeg. Sportmodell: feszesebb alak, kocka has, kerek vállak, széles hát,definiált izomzat).
Ebben a szezonban nagy sikereket értem el. Nemzetközi eredményeimnek (NAC világbajnokság 5. hely, IBFF világbajnokság 4. hely, Frey Classic 3. hely) és hazai dobogós és abszolút győzelmeimnek köszönhetően a média is elkezdett velem foglalkozni (számos hazai– helyi és országos– napilap, sportmagazin, online magazin készített velem interjút, a TV 2 –Fem Café- élő műsorának meghívott vendége voltam, weboldalak arca lettem, számos rendezvény és szépségverseny meghívott vendége voltam, és a szponzoraim is felvették velem a kapcsolatot).

A legsikeresebb szezonom a 2016-os őszi szezon volt, amikor is sorba nyertem meg az összes versenyt, amin indultam, és megszereztem a vilàgbajnoki cìmeimet. Ebben a szezonban az első győzelmem a Bodysport Kupa abszolùt győzelem volt, majd ezt követte a Fitparáde győzelmem, utánna pedig Tenerifén a Bajnokok Éjszakája (Tenerife Night Stars) nemzetközi pénzdìjas versenyen sikerült a dobogò legmagasabb fokára állnom. Pár héttel azután került sor életem két legnagyobb versenyére: Hamburgban a NAC Universumra, majd Thaiföldön a WBPF vilàgbajnokságra. Mindkét szövetség világbajnokságát megnyertem, és ami még inkább büszkeséggel tölt el emellett, az pedig nem más, mint az, hogy elmondhatom magamròl, hogy én lettem a WBPF szövetség első sportmodell világbajnoka.

Miután viszonylag ilyen hamar sikerült sikereket elérnem, úgy döntöttem, a versenyzés és a sport lesz az életem. Elvégeztem az edzőképzést, és azóta, mint személyi edző dolgozom Győrben.

Jelenleg boldog párkapcsolatban élek Győrben barátommal, Arnolddal, aki szintén testépítéssel foglalkozik és mindenben támogat.

Written by: admin@tibi

You may also like these posts
A fitnesz terem előttEredményeim

Leave A Reply:

No comments yet.