1989 február 9-én születtem a szlovákiai Dunaszerdahelyen. 6 éves koromtól szombat-vasárnap 10-től 12 óráig angol magánoktatásra jártam, ahová anyukám iratott be. Utáltam a nyelvet, és nagyon ügyetlen voltam. Mindig muszáj volt mennem, sosem mondhattam le.
9 évesen tagja lettem a helyi tánccsoportnak (modern tánc, hip-hop), akikkel sokat jártunk fellépni, versenyezni. Imádtam.
10 évesen a dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Gimnázium tanulója lettem, ahová a szülőfalumból elsőként sikerült felvételt nyernem (nyolcosztályos gimnázium). Akkoriban ez nagy dolognak számított, az általános iskolás tanáraim is kételkedtek abban, hogy vajon sikerül-e bekerülnöm.
18 éves koromig Szlovákiában, Ekecsen éltem a szüleimmel és az öcsémmel, Ákossal 2007-ben leérettségiztem magyar nyelvből, szlovák nyelvből, angol nyelvből és történelemből (nálunk a matematika nem kötelező). Mindenből emelt szinten, ötösre. Angol nyelvből 100 százalékot teljesítettem, és ekkor már éreztem, hogy megvan a gyümölcse a kötelező angol magánoktatásnak.

Érettségi után jelentkeztem az ELTE anglisztika alapszak, amerikanisztika szakirány képzésre, ahol 2010-ben megszereztem az első diplomámat.
A tanulmányaimat mesterképzésen folytattam szintén az ELTE-n, ahol 2013-ben sikeresen megszereztem második diplomámat, mint angoltanár és család-és gyermekvédő tanár.
Egyetemi tanulmányaim során Budapesten éltem, ahol már az első évben elkezdtem foglalkozni az angol nyelv oktatásával (nyelviskola, magánórák). Mielőtt lediplomáztam volna, jelentkeztem a győri Széchenyi István Egyetem jogász szakjára (levelező tagozat), ahol 2016 őszén diplomázok.

Budapesti éveim alatt, miután be kellett fejeznem a táncot a szülőfalumban, elkezdtem aerobic, majd kangoo órákra járni rendszeresen. Hamarosan pedig a fitnesz terem szerelmese lettem.

Written by: admin@tibi

You may also like these posts
KarrieremEredményeim

Leave A Reply:

No comments yet.